HD Machinery

Säkra partner för ditt maskinbehov: Erfarenhet, kvalitet och personlig service

Med över två decenniers erfarenhet inom konstruktion, försäljning, montering och service av maskiner och redskap för både självverksamma individer och professionella, utgör vi en pålitlig partner för ditt kommande maskinköp. Oavsett om du planerar att transportera ved en gång om året, arbeta heltid med din traktor och vagn i skogen, omvandla din traktor till en skördare eller slåttermaskin – vår erfarenhet som tidigare leverantör åt Valtra/Lantmännen i Sverige och Norge (Anders skördare) ger oss kompetensen att möta dina behov.

Inga frågor är för stora eller för små för oss. Om du behöver något så enkelt som kedjor, bukplåt eller annan utrustning, tveka inte att höra av dig. Vi lotsar dig rätt i ditt behov.

Vi strävar efter närhet till våra kunder för att förstå deras behov och förutsättningar när de överväger att investera. Efter att affären är genomförd står vi vid er sida för uppstart, instruktion, utbildning och uppföljning. Vi drar oss inte tillbaka när ni behöver support, reservdelar eller service. Genom att importera, ha reservdelslager och sälja maskinen internt säkerställer vi snabba beslutsvägar och expertis direkt inom företaget.